Ilahduta kaveria viinietikalla

Ilahduta kaveria viinietikalla

Jos mietit vaihtoehtoa perinteiselle joulukukalle, niin kotikokit taatusti ilahtuvat maukkaasta viinietikasta. Parsaviinietikkaa sosekeittoihin, pikkelöintiin tai kalan kanssa, aprikoosiviinietikkaa suklaakakun kera tai ihanaa omena balsamia kermakastikkeeseen, omena carpaccioon tai pikkujouluajan mocktailiin!

Saatavilla jälleenmyyjiltä tai tilaamalla yhteydenottolomakkeella. Kolme pulloa kulkee Suomessa hintaan 5,90€ lähimpään pakettiautomaattiin. Ja pääkaupunkiseudulla voit noutaa ostoksesi Wiipurin Korsetista!

Teiskon Viini; Sääksniementie 76, 34240 Kämmenniemi

Ainoa Winery; Rekolanpolku 65, 15700 Hollola

Artemik, Masalantie 625, 02440 Kirkkonummi

Näin tilaat:

  1. Lähetä viesti sähköpostilla laura.turunen@happamia.fi tai täytä kotisivuilla yhteydenottolomake
  • Kerro mitä viinietikkaa haluat tilata ja noudatko sen Arkadiankadulta Wiipurin Korsetista (Arkadiankatu 8, 0010 Helsinki) vai postitetaanko tilaus.
  • 1-3 pulloa kulkee Postin pikkupakettina hintaan 5,90€ lähimpään pakettiautomaattiin. Kerro tässä tapauksessa myös puhelinnumerosi, sekä postinumerosi tai lähin pakettiautomaatti, johon lähetyksen toivot.

2. Kun olen vastaanottanut tilauksesi, kirjoitan sinulle kuitin, jossa on viitenumero maksua varten ja lähetän kuitista kuvan puhelimeesi tai sähköpostiisi.

3. Kun suoritus näkyy Happamia Oy:n tilillä, postitan tilauksesi lähimpään pakettiautomaattiin tai vien sen Arkadiankadulle, josta voit nouta tilauksen nimelläsi Wiipurin Korsetin aukioloaikoina. Ilmoitan tekstiviestillä/sähköpostilla kun tilaus on noudettavissa/lähetetty.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.