30 tammi Nopea Päärynä-Homejuusto piirakka
![](https://happamia.fi/wp-content/uploads/2021/04/päärynäkotisivut.jpg)
1 paketti valmista perunaruistaikinaa (tai tietenkin voit tehdä itse piirakkapohjataikinan)
2-3- päärynää
pala Aura-juustoa
200g kermaviiliä tai creme fraiché
1 kananmuna
Esipaista piirakkapohja ohjeen mukaan.
Kuori päärynät ja poista siemenkodat ja viipaloi päärynät pitkittäin siivuiksi. Aseta päärynänpalat viuhkaksi esipaistetulle piirakkapohjalle.
Murusta sinihomejuusto haarukalla ja sekoita kermaviili ja kananmuna joukkoon. Kaada seos päärynöiden päälle.
Paista noin 175 asteessa kunnes seos on hyytynyt ja piirakan pinta on saanut hieman väriä.
Tarjoile piirakka salaatin kanssa ja pirskottele päälle Hapankirsikkaviinietikkaa (tai Mustaherukkaviinietikkaa) taittamaan piiraan rasvaisuutta.
Sorry, the comment form is closed at this time.