Stilton Fettuccine

Stilton Fettuccine

2-3 hengelle

  • 250 g – 300 g fettuccine pastaa
  • 100 g lehtikaalia
  • 1-2 suippopaprikaa
  • pätkä purjoa
  • 170 -200g Stiltonia tai muuta sinihomejuustoa
  • pinjansiemeniä
  • oliiviöljyä
  • mustapippuria
  • taateli- tai viikunaviinietikkaa

  1. Pese lehtikaalit ja revi lehdet irti ruodista.
  2. Pilko purjo ja lehtiruodit ja kuullota ne pannussa tilkassa öljyä
  3. Keitä fettuccine ohjeen mukaan.
  4. Pastan kypsymistä odotellessa paahda pinjansiemenet kuivalla pannulla, paista lehtikaali uunissa rapeaksi (Pyörittele tilkassa öljyä ja levitä leivinpaperille. Paista kuumassa uunissa niin että kaali rapeutuu ja hieman ruskistuu – älä kuitenkaan polta!) ja suikaloi paprika ohuiksi siivuiksi.
  5. Kun pasta on kypsää, kaada lähes kaikki vesi pois. Jätä/lisää ihan tilkka keitinvettä ja lisää purjo-kaali-seos, murustettu Stilton ja paprikasuikaleet ja sekoita varovasti.
  6. Annostele lautasille ja ripoittele kaalisipsit ja pinjansiemenet päälle ja viimeistele viikuna- tai taateliviinietikalla.
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.