07 helmi Stilton Fettuccine

2-3 hengelle
- 250 g – 300 g fettuccine pastaa
- 100 g lehtikaalia
- 1-2 suippopaprikaa
- pätkä purjoa
- 170 -200g Stiltonia tai muuta sinihomejuustoa
- pinjansiemeniä
- oliiviöljyä
- mustapippuria
- taateli- tai viikunaviinietikkaa
- Pese lehtikaalit ja revi lehdet irti ruodista.
- Pilko purjo ja lehtiruodit ja kuullota ne pannussa tilkassa öljyä
- Keitä fettuccine ohjeen mukaan.
- Pastan kypsymistä odotellessa paahda pinjansiemenet kuivalla pannulla, paista lehtikaali uunissa rapeaksi (Pyörittele tilkassa öljyä ja levitä leivinpaperille. Paista kuumassa uunissa niin että kaali rapeutuu ja hieman ruskistuu – älä kuitenkaan polta!) ja suikaloi paprika ohuiksi siivuiksi.
- Kun pasta on kypsää, kaada lähes kaikki vesi pois. Jätä/lisää ihan tilkka keitinvettä ja lisää purjo-kaali-seos, murustettu Stilton ja paprikasuikaleet ja sekoita varovasti.
- Annostele lautasille ja ripoittele kaalisipsit ja pinjansiemenet päälle ja viimeistele viikuna- tai taateliviinietikalla.
Sorry, the comment form is closed at this time.