Stilton Fettuccine 2-3 hengelle 250 g - 300 g fettuccine pastaa100 g lehtikaalia1-2 suippopaprikaapätkä purjoa170 -200g Stiltonia tai... 07 helmikuun, 2022 / 0 Comments
Liemien, kastikkeiden ja patojen viimeistelyyn Keittelin itsetehtyä lihalientä lihamestarin suosittelemista häränhännistä ja muista herkuista. Kivasti makeutta, happoa ja täyteläisyyttä toi... 10 tammikuun, 2022 / 0 Comments
Piristä puuroannosta viinietikalla Riisipuuro maistuu muulloinkin kuin jouluna. Tässä kotikonttorilla välipalaksi paahdettujen hasselpähkinöiden ja banaaniviinietikan kera. Kokeile muidenkin... 10 tammikuun, 2022 / 0 Comments
Vähennä suolaa viinietikalla Höyrytetyt vihannekset voi viimeistellä esimerkiksi Parsaviinietikalla. Erityisen hyvin se sopii tietenkin valkoiselle ja vihreälle parsalle,... 03 tammikuun, 2022 / 0 Comments
Fish and Chips Englannista tuttu ruokalaji, mutta sen voi tehdä vähän toisella tavallakin! Uunissa paahdetut puikulaperunan puolikkaat saavat... 03 tammikuun, 2022 / 0 Comments
Viimeistele vihannekset viinietikalla Kuvan ruusukaalit on paistettu pannulla voinokareen kera. Kun ruusukaalit ovat kypsyneet, mutta vielä napakoita ja... 03 tammikuun, 2022 / 0 Comments